Aflevering og afhentning af jeres barn

Vi lægger stor vægt på den daglige kontakt med jer forældre. At se hinanden med et hej og et smil i dagligdagen er almindelig pli i vores hus. Det er vigtigt, at vi sammen lærer børnene, at man siger ordentlig goddag og farvel til hinanden. Mødet med det andet menneske er af stor værdi i forhold til tryghed og relationer til hinanden. Husk altid at tjekke ind og ud i Tabulex.Er der andre end jer forældre, der henter barnet, skal vi vide det ellers udlevere vi ikke barnet.

Skiftetøj

Det er en god ide at sørge for praktisk tøj, som barnet kan røre sig i og som gerne må blive beskidt. Vi vil gerne have skiftetøj i barnets garderobe og overtøj, som passer til vejret.

Det er vigtigt I skriver navn i barnets tøj og fodtøj.

Før I går hjem bedes I rydde op i garderoben, da det letter den daglige rengøring. Det er en god ide, at I sammen med barnet rydder op i garderoben. Dette er en god øvelse for barnet, som lære at holde lidt styr på egne ting og sager. 

Legepladsen

Vi har en stor og dejlig legeplads og vildnæs som vi bruger rigtig meget og hele året rundt uanset vind og vejr. Det er derfor vigtigt, at børnene har praktisk tøj med til alt slags vejr. 

Fødselsdage

Vi fejrer barnet her i Snurretoppen sammen med de børn jeres barn går på stue/gruppe med. I er som forældre velkomne til at deltage. Dagen markeres med at hejse flag og synge vores flagsang, vi synger fødselsdagssang og råber hurra. Fødselsdagsbarnet får en lille gave.

Private fødselsdagsinvitationer er private. De må gerne deles ud i institutionen, blot det er til hele barnets gruppe

Sommer og sol

Husk at smøre jeres børn med solcreme hjemmefra. Vi smører alle børn igen til middag med mindst faktor 15. Sundhedsstyrelsen og Kræftens bekæmpelse anbefaler let sommertøj og en kasket/hat samt T-shirt, der dækker skuldrene. Vi følger sundhedsstyrelsens anbefalinger vedr. sommer og sol.